Si ets una empresa ......


“Making Of - anima el teu CV” és un projecte que ajuda els joves a apoderar-se de tot el seu capital competencial, per fer evident la vàlua d’aquestes persones per a fer front a moltes situacions de la seva vida personal i laboral.

Ajuda, a més, a les empreses, a conèixer una part dels joves que no pot copçar a través del currículum en paper, que és la de la legitimitat de les competències que des d’aquest es descriuen o s’interpreten.

A través del vídeocurrículum, les empreses en procés de selecció de personal, podreu conèixer l’encaix tècnic i personal del candidat o candidata a una oferta determinada, però també si a nivell de competències respon a allò que esteu cercant.

La nostra experiència ens diu que els joves, potser mancats de coneixements per desenvolupar una tasca determinada, poden aprendre ràpidament des de la teoria o la pràctica directa en una empresa. Sabem que el capital competencial que poden aportar és molt més important a l’hora de resoldre bé la feina que tenen per davant, i que és aquí on es troba el veritable encaix entre un lloc de treball i la persona que l’ocuparà.

A través del vídeocurrículum, així com en el treball previ que hem fet amb els joves per a que coneguin quines són les seves competències a aportar a les empreses, podreu conèixer més i millor la seva candidatura i valorar si encaixa en aquest lloc de treball que teniu vacant.

Molts dels joves amb els que treballem, els costa donar vàlua a aquells aspectes que tenen de positiu i engrescador per a les empreses. L’etern discurs de que els joves no tenen experiència, o l’elevat percentatge d’atur en aquest sector de població tant en moments de crisis com en moments de més inestabilitat, fa arribar un missatge negatiu en ells, que massa sovint interioritzen seriosament: tu no vals.
La distància i les idees prefixades que tenim des del món adult també fan interferències en el reconeixement de les seves capacitats.

"Making Of - Anima el teu CV", procura trencar amb aquesta desinformació, cap els joves per a que, mirant dins seu puguin descobrir tot allò que atresoren, cap a les empreses per a que, a través d'un vídeocurrículum, poguin conèixer una mica més de prop i de forma més real, el/la candidat/a que se'ls posa davant. De ben segur que mirant el seu vídeocurrículum, coneixent-los de més a prop, sabent que s'han esforçat per cridar-te l'atenció, per treballar-se a sí mateixos i no s'han rendit, tindreu ganes de saber més d'ells.